Bonjour silent readers ! Thanks for coming yah ! Enjoy reading and comment . Follow too !Dashboard | +Follow
chocolates
Mar 30, 2011 | 8:33 AM | 0 comments
tetibe je perot ni rase macam nak makan choc ... entah kenapa... dah nak choc tak nak macam sweets pulak , nak yang dalam satu bar tu....perot oh perot aperla yang kau mintak ni,so bagitau la F about this..i just joke la ask him to buy me a bar of choc..pastuh aku cakapla kalau nak belanje pon boleh (dalam chat fb)die balas yang die akan beli INSYAALLAH.. bestnyer bile apa yang kite nak akan ditunaikan,thanks la sebab kesian kat diri ini... sehari sudah berlalu,tetapi satu choc pun tak dapat, tak per aq sabar jer.. rasernyer bile la nak sampai satu bar choc yang aku nak yer???????? nanti kalau dapat bolehla makan...

Labels:


OLD | NEW
Template 100% by ZettyIlhamZakuan. Inspiration from Kak Lettha