Bonjour silent readers ! Thanks for coming yah ! Enjoy reading and comment . Follow too !Dashboard | +Follow
skola ku.....
Mar 23, 2011 | 3:13 AM | 0 comments
tadi kat sekola waktu math ... mak cik habsah(penjual buku) lalu di depan kelas math kami semua...teacher aminah pun membelikan kami(aku,sarah n afaf) satu set buku kerja semua subjek teras!seronoknyer lah rase.siapkan dalam jangka masa 2 bulan bagiku n0 hal lah , setakat 2 bulan Insyaalllah boleh siap.sedar tak sedar esok dah nak lawan public speaking...cepatnye masa berlalu,harap haraplah menang kerana aku ingin mewakili negeri...jangan la tersangkut di sec0nd r0und tu...YA ALLAH, KAU LANCARKANLAH SEGALA PERANCangan ku AMIN.....

OLD | NEW
Template 100% by ZettyIlhamZakuan. Inspiration from Kak Lettha