Bonjour silent readers ! Thanks for coming yah ! Enjoy reading and comment . Follow too !Dashboard | +Follow
say love to him...NO WAY!!
May 11, 2011 | 11:24 PM | 0 comments
hai.lama aku tak tulis blog.cehh.macam la ramai sangat peminat . korang minat tak blog aku ni ?

fahmi . tadi dia tanya aku .

"heyyy . ZETTY! hang berani tak cakap i love you dekat boyfriend sendiri?"

padahal bukan kau tahu pun aku suka siapa . haha . tolong la . aku takkan bagi tahu kau la fahmi .

aku balas selamba . "ala . kalau kite cakap pun macam la kau tahu aku cakap kat sape ."

dia nak menjawab jugak . geram betul .

"aku bagi kau 24 jam untuk cakap benda tu kat budak yang kau suka ."

ok . aku akan cakap . tapi bikan depan orang yang aku suka . sebab dia jauh . jauh sangat . tapi yang dekat pun ada .aku bukan jenis tak malu . macam tu aja nak luahkan perasaan . bukan lelakikah yang mesti cakap dulu ?

ahh. ada jodoh ataupun tidak .

OLD | NEW
Template 100% by ZettyIlhamZakuan. Inspiration from Kak Lettha