Bonjour silent readers ! Thanks for coming yah ! Enjoy reading and comment . Follow too !Dashboard | +Follow
sElAMAT uPSR
Aug 30, 2011 | 7:09 AM | 2 comments
Hellow ! Wah best nye . Saya dapat online gune laptop sendiri . SONY VAIO ! . Sebab lepas study , pAk su saya suruh relax kejap . Buat la ape pun untuk release tension ni . Dah berserabut kepala hotak dengan ilmu . Memang terus terang saya cakap yang kalau boleh , sya nak lari daripada rumah . Dah tak tahan sangat dah . Tak habis habis study je . Bosan tahuk ? Raya tahun ni tak banyak untung . Hehe . Maksudnye duit raye la kan ? . Pendapatan sampingan . Huh ! Nak exam dah . Tak sempat nak raya kat taman perumahan . Sempat beraya di kampung je . Apepun , sebenarnye , punce tak dapat duit raya yang banyak tu ialah disebabkan saya tak beraya sangat . Moora Girls pergi jalan jalan . Tak patut kan ? Tanpa pengetahuan ibu bapa , Ira , ajak kitorang semua pergi Kuala Kangsar . Kirenye pekan la jugak . Kampung kitorang takde kedai . Kedai kecik sangat . Haha . Nak pergi Kuala tu , around 30 minutes jugak taw ! Naik bas ! Aduhh . Tak pernah naik bas . Dahla pergi senyap senyap . Bas oh Bas . So , disebabkan saya dengan lagi sorang girls tak biase , kitorang decide untuk pergi beli air . Manakala , ira dengan ina yang agak biase dengan bas , kampung dan Kuala akan pergi beli KFC . Kitorang bahagi duit untuk beli ayam KFC . Lepastuh , ira dengan Ina tu lepak la dekat Bus Stop . Yang saya dengan Izzah pulak pergi beraya dulu . Sebab air boleh beli lambat lambat . Raya dalam dua buah rumah , Kitorang jalan je . Izzah pulak ajak pergi sungai . Huhu . Dah la jauh gile . Tak tahan lansung . Semput pulak tuh nak sampai sana . Dah sampai sana , alangkah best nye bile dapat main air walaupun dengan baju kurung . Hahaha . Main rendam rendam kaki je la . Kitorang main dekat bawah jambatan so , takdela orang lain nampak. Hey awak semue ! Saya nak mintak tolong sangat sangat . Tolong doakan saya supaya saya mudah dalah menjawab peperiksaan UPSR nanti , InsyaALLAH , Allah akan berkati korang semua yang mendoakan .
Saya bosan betul la . Hey , Tahu tak yang saya ni anti-korea? hehehe . Memang betul pun . Bosan kan ? Tapi maksu saya suruh tengok movie korea entitled 'HE WAS COOL' . Best nye movie tu ! Betul ! Tak pernah tipu . Ok . Cerite die memang sedih amat . Memang nanges la sebab cerite tu sedih . Gile sedih . Anda dinasihatkan , supaya download cite ni cepat ! gILER tak tahan . Dah la romantik . Romantik sangat . Pasal budak high school . Tapi tu korea lama punye . Takde style hencem . Actors pun tak encem sangat . Ok . Ok . Rasanya inilah kali terakhir berblogging . Lepas ni , takdak blogging dah ! Laptop dah kene blocking . hAhaha . Ini lah padahnye kalau jadi UPSR victim . ! Bye bye!

OLD | NEW
Template 100% by ZettyIlhamZakuan. Inspiration from Kak Lettha