Bonjour silent readers ! Thanks for coming yah ! Enjoy reading and comment . Follow too !Dashboard | +Follow
Aug 13, 2011 | 12:44 AM | 0 comments
Siapa bosan angkat kaki cepat .

ok . Harini , saya taknak guna huruf M dala entry kali ni . So , korang tak perlu confused sangat
sebab perkataan tu aca pelik .

Its raining . Fashion . Best kan ?
Forget about it . Entah kenape , tadi saya layan cerita hindustan . pheewwit .
Cukup .

Dah bosan . Raye dah dekat . Beraksud , UPSR pun dah dekat . Takut tak ?


Buat ilek . Excited ke ? Tak payah . Sorry . Entry kalini aca erapu sikit ye .
Sebab tangan ni gatai nak enulis . Tapi lansung takde idea . Duduk seorang di ruah .

Seala , Pn habibah bagi tugasan . Buat kad raya . Cukup .
Kertas diedarkan dua keping setiap seorang . Tak ade idea . Balik ruah barulah rase aca nak buat pop up card .

Try lah buat . Cantik ugak . Tak kisah nak bagi sesaper pun . Tapi pn habibah cakap , sebelu tu , tunuk pada dia dulu .


adi , dengan bangganya hari Isnin yang penuh berkat puasa nanti , saya akan tuinuk pada teacher okeh ?
Boleh bagi pada sesiape beraksud , ana ana akhluk yang berada di uka bui ni la kan ?

Tak kira kekasih pun boleh . Haha . Sebelu tu , hantar pada cikgu . Kalau yang panggil Sayang ke I and U ke , tak ke geli cikgu bace . haha .

Tak lah nak bagi pada kekasih . Saya nak bagi pada Raa Nawa Naeeha !

Kawan saya . Penpal saya tuh ! . Hantar kad raya pulak . Harapnya dia suke lah .

Dah . Cukup !
Saya nak sabung tengok file hoindustan .
Cerita pasal orang tue yang bercinta dengan orang uda .
Boleh ke ?


Babai ! Puasa tau ! Selaat sabut hari raya ! UPSR uga !

Pergi bazaar cepat ! asak nasik ! buat air !



OLD | NEW
Template 100% by ZettyIlhamZakuan. Inspiration from Kak Lettha