Bonjour silent readers ! Thanks for coming yah ! Enjoy reading and comment . Follow too !Dashboard | +Follow
Aug 5, 2011 | 8:56 AM | 0 comments
Tahniah jika anda puasa penuh setakat ini . haha .

Harini , hari yang happy lah . Kneapa ? Entah . Mungkin sebab ramai orang buat saya senyum harini . Mungkin itu .

Malam ni , ambil kesempatan , berblogging . Hhaha . Nothing . Pelik juga saya ni .
Lagi nak Exam , lagi ketagih dengan komputer . Padahal , sebelum ni , takde pun macam tu . Lepastu , lagi nak Exam , lagi banyak novel yang saya baca . Patut tak ?

Ok . Minggu lepas , saya dengan mama saya jalan jalan pergi Jusco . Beli baju raya saya . Lepastu , harini , Ada berita . Whoaaa . Haha . Kitorang akan turun K.L untuk beli baju raya lagi untuk kali yang Kedua . Apedehal bro ? Haritu , kemeja dah bantai beli , lepastu t-shirt Padini , punyalah banyak saya beli . Hhehe . Ni ,nak turun K.L lagi pulak . Beli baju lagi . Erm , saya tak kisah . Rezeki jangan Dito ??? lak .

Turun kl . Erm. Nak beli di mana eh ? KLCC pun ok gak eh ? eRM . TheCurve ! IOI mall . Pavillion . Ishh . Tak tahu nak pergi mana satu . KL besar weh . Tapi , Sogo pun jadilah . haha . Ok ape Sogo ? Saya suka Sogo !!!!!

Raya raya juga . UPSR jangan nak lupa . Hhaha . Maklumlah cepat lupa diri betul .

Kalau boleh , saya nak bawa kawan saya ikut pergi KL sekali . Mesti mama bagi . Hhehe . KALAU BOLEH . Saya nak ajak bestfriend saya ! Aina Shuhada nak ke ikut ? Sebab hari sekolah tu . Erm .

Mengarut pulak dah malam malam ni . Dah pukul 12.30 tengah malam . Midninght ! . haha .

Mr F , rindu kat awak . Tahu apa erti rindu ? Erm . Errr , saya arahkan kamu semua buka kamus Dewan !

Saya mengantuk . Tapi , malam ni saya ada projek ! huhu . Secret bin admireeee .

Tak mahu beritahu . baibai . Selamat bersahur . Jangan lupa sahur ! Lagi 4 jam saja !

OLD | NEW
Template 100% by ZettyIlhamZakuan. Inspiration from Kak Lettha