Bonjour silent readers ! Thanks for coming yah ! Enjoy reading and comment . Follow too !Dashboard | +Follow
BaiBai Sayang
Sep 4, 2011 | 4:43 AM | 0 comments
Sayang ? Hahaha . Jangan terkejut . Saya cakap pada YONGHWA Oppa saya . ngeeeeee . Ah , gedik. Dia kiut lah . Sangat kiut . Lelaki yang paling kiut pernah saya jumpa . >.< . Betul . Tak tipu pun . Dah la baik , Kiut . Aisshhhhhhh . Ok . Bosanlah . Takpe . Lepas UPSR ni , saya akan download semua drama , Movie yang saya tak sempat tengok ! Hahahha . Lepas dapat laptop , puasa pun takpe . Nanti , lepas UPSR , saya nak pegang je laptop . Tak mau lepas lepas dah . Tak mau tengok buku dah . Dah muak sangat sangat . Dah taknak tengok kertas percubaan lah ape lah . Semua tu buat saya kusut je . Balas dendam lepas UPSR . Hahaha . Saya nak tumpukan sepenuh perhatian kepada blog saya , tempahan mengedit blog , Designing fashion , rosakkan lagi mata . Hahaha . Yang paling penting , nak download semua cerita yang Oppa Yonghwa berlakon ! Dia sweet giler . Korang puye taste macammana la eik . Rugi kalau sape tak minat Yong Hwa tu . bABAI dunia blogging buat 2minggu ! Jumpa lagi 2 minggu yah !

OLD | NEW
Template 100% by ZettyIlhamZakuan. Inspiration from Kak Lettha