Bonjour silent readers ! Thanks for coming yah ! Enjoy reading and comment . Follow too !Dashboard | +Follow
Segmen 2 The Most Beautiful Dress !
Oct 4, 2011 | 5:19 AM | 15 comments
Hello ! Harini , saya nak buat satu segmen lah ! Ok . Seperti tajuk yang saya dah tampalkan comel-comel kat sidebar tu , korang perlu cari 3 dress yang PALING CANTIK di mata korang . Alaaaa . Nak cari kat mana - mana pun boleh ok ? Google ke , photobucket ke . Ape - ape je lah . Tak kisahla dress ape pon . Paras mane pon takpe . Alaaa yang korang rasa CANTIK GILER DI MATA KORANG la . Kalau korang rasa la , dress si Cinderella tu cantik sangat , pergi la ambik ! Ok , cara - cara ada kat bawah . hehehe /
1. Wajib FOLLOW blog ni ok ? Tak susah pon !
2.Buat satu entry Tajuk , tak kisahla nak letak ape pon . Tapi , tak wajib tulis . Tak perlu nak tulis2 kan ? Buang mase je . Lekat kan 2 GAMBAR baju yang paling cantik di mata korang
3.Tinggalkan link entry yang telah korang buat tu ehh . DI COMMENT ENTRY INI !
Saya taknak buat banner . Bende ni , akan menyusahkan korang je .
Pemenang ? Saya takda duit nak beli hadiah ! So , saya akan buat satu bloglist untuk 5 ORANG PEMENANG YA ! . pemenang pertama akan dok kat atas skali dan sterosnye .
So ? Let's start now ebelibadi !!

OLD | NEW
Template 100% by ZettyIlhamZakuan. Inspiration from Kak Lettha