Bonjour silent readers ! Thanks for coming yah ! Enjoy reading and comment . Follow too !Dashboard | +Follow
Adikk perempuan ni !
Dec 7, 2011 | 10:48 PM | 3 comments
Hello !

Today aku mau cerita ya sama kamu tentang adikk seupu ku yang tinggal sama ku hari ini !
#hambekk kau pondan pulakk dah

Hehe . Harini , adikk sedara saya terpaksa tinggal kat rumah saya . Haduihh , pening dibuatnya.
Die ni dah la garang , kejam dan yang sewaktu dengan nye . Heh ....

Memang dulu die tinggal dekat rumah saye , tapi sekarang die dah pindah ke rumah die . Tapi takk jauh pon , satu taman je jalan kaki pon boleh sampai lor .
Tapi , die sekarang dah mengganas . Padehal baru je 6 tahun . Tapi jeritdie , mengalahkan raksaksa 28 tahun . Haha ....
Kalau nakk tengokk gambar die , boleh klik Older Post dan lagi dan lagi . Post dua tahun lepas ada gambar dia . Takk silap saya lah .. Hehe ,, malas nakk letakk link . Baru lah cabaran sikit kan ?? Nah , hambekk kau ! :P
Sambil sambil bace post nih , ape kate kalau korang klik jap link bawah ni .... Takk salah kan buat pahala ?

KLIK SINI YE CIKK ADEKK KAKAKK MA--KKCIKK 
So , korang ade adekk pompuan yang kasar amat takk ? Yang suke sepak terajang korang mengalahkan cerite Cinderella ? Haha ..Macamtu lah budakk tu .

Okayylah , saye sebenarnye takkde mood nakk tulis .. Tapi , dah alang alang bosan , tulis jelah ape yang sedang berlaku ni hah ! Kan ?


Tolong kLiK lagi sekali boleh ? Ni yang lain pulakk kay :D

MEOWWWWW . MOWWWW . HAURMMMM . 


Thanks korang ! Muah muah muah ! Sayang korang .. Thanks jugakk sebab sudi bace entry yang macam ape je ni . heh ... Saye pon mengaku , entry ni takk berkualiti lansung ! :P

Kayy bye ! Have a nice day dear ! 

OLD | NEW
Template 100% by ZettyIlhamZakuan. Inspiration from Kak Lettha