Bonjour silent readers ! Thanks for coming yah ! Enjoy reading and comment . Follow too !Dashboard | +Follow
Dapat duit melalui ChurpChurp
Dec 6, 2011 | 6:08 AM | 0 comments
Hi korang ! Harini saya nakk cerita pasal ChurpChurp ni . Ramai jugakk yang dah tahu pasal ChurpChurp ni kan ? kan ? Kan ?
Lama betul saya takk menulis blog ni ye . Makklumlah , orang sudah dapat 5A . Manelah nakk pandang . Hehe . Takklah , sebenarnye saye sibukk sikett yelah , nakk masukk MRSM , banyakk urusan yang perlu dibuat kan ?
Okayy . Back to the actual topic . Hehe .

CHURPCHURP lah yang paling best bile korang jadi Blogger ni . :D

Takkperlu nakk pinjam duet dari Along ka , mak ka , ayah ka , adekk ka , takk perlu buli !
Hehe . ChurpChurp ni , teramatlahbaik kan ? Korang hanya perlu mendaftar , dan suruh orang klik klik klik . Ajak orang join pon dapat duet jugakk !
 Masih takkpaham ??? Mari baca dengan teliti ,

APA ITU CHURPCHURP ?


ChurpChurp adalah sebuah rangkaian yang memberi anda ganjaran bagi setiap klik . Contoh , anda sudah mendaftar dengan ChurpChurp , jadi , sekarang anda hanya perlu copy link campaign yang ade . Kemudian , suruh kawan kawan anda klik link tersebut . 20 sen akan anda dapat bagi setiap unique click . Maksudnya , seorang hanya untukk satu klik saje . So , takkde chance lah korang nakk menipu ye . 


Korang jugakk boleh ajak kawan kawan korang join . Satu orang join , korang akan dapat RM 1 . Cuba bayangkan kalau 100 orang kawan yang dekat Faceboom korang tu join , macamana ? Banyakk takk ? Kalau korang hotstuff kat Efbee tu , mesti banyakk giler korang dapat kan ? kan ? kan ?


Okayy . Seterusnye , bile korang punye duit dah mencecah RM100 , korang boleh keluarkan duit tu ! Yeay !!! Dapat UPAH ! haha .
Pastu , nakk pergi shopping ke hape ke , pegilah ! Hoho . Kalau korang takk cukup duit nakk bayar bil bulanan , pilah bayar sekarang ! hihi . 
Bagi yang ade awekk or pakwe , ajakkla dating . TAKKLUPE JUGAK PADE MAKKBAPAKK KORANG ! BAGILERW DUET SIKETT 
Kalau korang takkmaw keluarkan duet tu dulu pon takkpe jugak , korang boleh teruskan usaha korang sampai mencecah RM1000 ke .. kan ? 
Nakk beli kereta pon boleh kalau korang gigih . Cewaaahhh ... Haha .


Setiap minggu , campaign demi campaign korang share tau ! Kalau korang ade laman sosial Twitter , Facebook , Blog , and macam macam lagi , share teross ! Cepat cepat . Sampai duet korang banyakk !!!! 




AMACAM ?KLIK SINI SEKARANG UNTUKK MENDAFTAR !!!!!!


Okayy . Cara - cara nakk mendaftar macamana ? Haha ! 


first , korang klik la link besar gedabakk yang kat atas tuh . Hehe ....
Pastu , korang cari button Sign Up kat situ okayy ? Nakk lebih mudah , sign up with facebook , nanti senang nak share ngan kawan kawan , maklumlah , korang kan hotstuff ! hehe .


so , kalau ade ape ape yang korang takkpaham , tanye lah ye kat komen bawah ni . Saye takk makan orang  pon , Anyway , thanks for reading yah readers ! Sayang korang !!!


Hehe ... Harap haraplah korang kaye . Doakan saye supaya dapat masukk Mrsm Ye ... Maaflah , banyakk sangat mengarut lah harini ^^ hihi

OLD | NEW
Template 100% by ZettyIlhamZakuan. Inspiration from Kak Lettha