Bonjour silent readers ! Thanks for coming yah ! Enjoy reading and comment . Follow too !Dashboard | +Follow
English Camp .
Dec 6, 2011 | 5:59 PM | 0 comments
Hai korang . Harini , saya nakk share pasal English camp yang saye dah sertai haritu. hEHE . Lame gile dah saye pegi situ sebenarnye .. Tapi , saye belum sempatt upload gambar kat sini .  So , kali ni , saye cume nakk share je ..



















































Actually , kat situ , budakk laki semue kat situ tau nakk ngorat saye je tau takk . Haha .. Takktau la kenape . Diorang punye lah jerit jerit name saye lah . Nyanyi nam saye lah . Apelah . Yang takkboleh belah , diorang mintakk number phone .. Haha . Ingat saye ni ape ? Jangan harap la nakk dapat number phone saye kayy :)
So , saye kasikkje number phone roomate saye tu lagipon die volunteer . Hehe .. Balikkk je dari Camp tuh , die teros bagitau ayah die yang ade orang kacau . Haha ... Sampai sekarang diorang dah takk call dah . Kalau malam malam kat sane , saye memang takktidur lah . Ade jugakk yang sampai ketukk pintu bilikk saye tu hah .. Haha ... Memang takkdapat lupe ah! Kat sane , saye paling femes kott . Cikgu -cikgu kat situh asyikk panggil name saye jek . Saye kire menyerlah la kan ?


Kalau ade ape ape , ZETTY jugakk . Haha ... Naikk fed up dibuatnye .
Kat sana , saye jadi leader . Tapi , leader kat sane , kene buat semue keje sebab diorang satu pon takknakk cooperate . :9 Rase macam nakk belasah je . Haha ,, Tapi , terpaksa control cun kat sane :P

Okayylah , ade keje nih ! Korang tengokk ler gambar gambar yang ade kat situ . Haha . 
Ade sorang cikgu tuh mat salleh kan ? Name die Brandon . Kitorang panggil die Maher Zain :P


OLD | NEW
Template 100% by ZettyIlhamZakuan. Inspiration from Kak Lettha